Food chemistry, 0308-8146
Fachzeitschrift: Zeitschrift
ISSNs | 0308-8146 |
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Publikationen
- 2017
- Elektronische Veröffentlichung vor Drucklegung.
Genetic and geochemical signatures to prevent frauds and counterfeit of high-quality asparagus and pistachio
Zannella, C., Carucci, F., Aversano, R., Prohaska, T., Vingiani, S., Carputo, D. & Adamo, P., 1 Jul 2017, in : Food chemistry. 237.2017, December, S. 545-552 8 S.Publikationen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Forschung › (peer-reviewed)
- 2013
- Veröffentlicht
Suitability of elemental fingerprinting for assessing the geographic origin of pumpkin (Cucurbita pepo var. styriaca) seed oil
Bandoniene, D., Zettl, D., Meisel, T. & Maneiko, M., 2013, in : Food chemistry. 136, S. 1533-1542Publikationen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Forschung › (peer-reviewed)
- 2010
- Veröffentlicht
Identification of the geographical origin of pumpkin seed oil by the use of rare earth elements and discriminant analysis
Jöbstl, D., Bandoniene, D., Meisel, T. & Chatzistathis, S., 2010, in : Food chemistry. 123, S. 1303-1309Publikationen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Forschung › (peer-reviewed)