Food chemistry, 0308-8146

Fachzeitschrift: Zeitschrift

ISSNs0308-8146

Publikationen

  1. 2017
  2. Elektronische Veröffentlichung vor Drucklegung.

    Genetic and geochemical signatures to prevent frauds and counterfeit of high-quality asparagus and pistachio

    Zannella, C., Carucci, F., Aversano, R., Prohaska, T., Vingiani, S., Carputo, D. & Adamo, P., 1 Jul 2017, in : Food chemistry. 237.2017, December, S. 545-552 8 S.

    Publikationen: Beitrag in FachzeitschriftArtikelForschung(peer-reviewed)

  3. 2013
  4. Veröffentlicht

    Suitability of elemental fingerprinting for assessing the geographic origin of pumpkin (Cucurbita pepo var. styriaca) seed oil

    Bandoniene, D., Zettl, D., Meisel, T. & Maneiko, M., 2013, in : Food chemistry. 136, S. 1533-1542

    Publikationen: Beitrag in FachzeitschriftArtikelForschung(peer-reviewed)

  5. 2010
  6. Veröffentlicht

    Identification of the geographical origin of pumpkin seed oil by the use of rare earth elements and discriminant analysis

    Jöbstl, D., Bandoniene, D., Meisel, T. & Chatzistathis, S., 2010, in : Food chemistry. 123, S. 1303-1309

    Publikationen: Beitrag in FachzeitschriftArtikelForschung(peer-reviewed)